RCA în RATE prin credit fara dobanda de la TBI Bank

Daca nu ai card de cumparaturi, am o metoda care te poate ajuta sa inchei polita RCA online prin credit, si fara dobanda!

RCA în RATE - credit TBI Bank

Acum cum majoritatea politelor Euroins se apropie de final, toti trebuie sa facem alte polite RCA, si inteleg cat de greu este pentru ca preturile au explodat. Si eu am cautat sa fac polita in rate dar fara card de cumparaturi, asa am descoperit ca poti face polita si prin credit TBI, singurele conditii sunt ca trebuie sa fii salariat si sa nu fii in biroul de credit, sa ai salariu minim 1200 lei sau daca esti pensionar minim 1000 lei, si sa fii angajat de minim 3 luni. Mai jos iti detaliez putin procedura si va explic ce si cum!

Cum închei polița rca în rate cu credit TBI Bank?

Pentru a încheia o asigurare RCA în rate cu credit TBI Bank ai posiblitatea sa faci totul online, direct pe site-ul de mai jos. Pentru inceput, intra pe butonul de mai jos unde scrie calculeaza RCA, adaugi toate datele masinii tale si alege oferta RCA dorita. Dupa, adaugi in cos asigurarea si mergi pana la metoda de plata.

Odata ajunsi la metoda de plata, alegeti butonul „In rate online” si la optiune puneti „tbi bank – 4 Rate fara costuri Asigurari” dupa care dati pe „Pasul urmator” si gata, completezi si semnezi online contractul de credit.  (mai jos am lasat si o poza, sub buton).

Atentie! Tineti cont ca asigurarea trebuie sa coste maxim 2000 lei ca aceasta metoda sa mearga.