RCA în RATE Card Avantaj

Află cum poți încheia polița RCA în rate fără dobânda folosind cardul de cumparaturi emis de catre Credit Europe Bank, respectiv Card Avantaj

RCA în RATE - card cumpărături Card Avantaj

Indiferent că ești un șofer experimentat sau unul care tocmai și-a obținut permisul, încheierea unei asigurări RCA este un lucru esențial pentru a te proteja în situații neplăcute în trafic. Acum, cu ajutorul cardului tău Avantaj emis de Credit Europe Bank, poți beneficia de posibilitatea de a încheia polița RCA în rate fără dobândă, direct prin intermediul platformei eMAG.

Acest avantaj simplifică procesul de încheiere a asigurării RCA și îți oferă flexibilitate financiară, astfel încât să îți poți administra mai ușor cheltuielile. 

Cum închei polița rca în rate cu Card Avantaj?

Pentru a încheia o asigurare RCA în rate, este foarte simplu. Apasă butonul de mai jos, care te va redirecționa direct către platforma eMAG. Acolo, introdu toate datele necesare pentru calculul poliței RCA. La final, când vine momentul să plătești, poți alege să folosești cardul tău de cumpărături și să plătești în rate, fără dobândăPe pagina unde vei introduce datele cardului, poți selecta numărul de rate dorit. 

Cu cardul de cumpărături Card Avantaj poți încheia polița RCA în 12 rate fără dobânda!

In cazul in care ai intrebari sau intampini probleme, echipa de suport a Credit Europe Bank este intotdeauna pregatita sa te ajute. Nu ezita sa ii contactezi daca ai nevoie de asistenta in procesul de incheiere a politei RCA in rate prin intermediul platformei eMAG. 

Avantaje încheiere polița rca în rate!

Dacă ești în căutarea unei modalități eficiente de a-ți gestiona bugetul, încheierea poliței RCA în rate poate fi soluția potrivită pentru tine. Cu Cardul Avantaj emis de Credit Europe Bank, poți beneficia de această opțiune, plătind în rate fără dobândă, direct prin platforma eMAG.

Alegând să închei polița RCA în rate, îți poți asigura mașina la un preț mai accesibil și poți să îți planifici mai bine cheltuielile. În plus, cu Cardul Avantaj, ai și alte avantaje, cum ar fi cashback și puncte de loialitate, pe care le poți utiliza pentru a face alte achiziții sau pentru a economisi la viitoarele plăți.

Iar dacă întâmpini orice probleme sau ai întrebări legate de încheierea poliței RCA în rate, echipa de suport a Credit Europe Bank este mereu la dispoziția ta pentru a te ajuta.