RCA în RATE Card Cumpărături BRD

Află cum poți încheia polița RCA în rate fără dobânda folosind cardul de cumparaturi emis de catre BRD

RCA în RATE - card cumpărături BRD

La BRD, ai la dispoziție cea mai variată gamă de opțiuni de plată în rate pentru a-ți putea încheia polița RCA. De exemplu, poți încheia polița cu până la 36 de rate fără dobândă prin intermediul eMAG. Dacă se apropie momentul în care trebuie să îți închei asigurarea obligatorie pentru mașina ta și ai un card de cumpărături BRD, nu trebuie să îți faci griji. O poți încheia rapid și fără probleme prin intermediul eMAG.

Cum închei polița rca în rate cu card BRD?

Pentru a încheia o asigurare RCA în rate, este foarte simplu. Apasă butonul de mai jos, care te va redirecționa direct către platforma eMAG. Acolo, introdu toate datele necesare pentru calculul poliței RCA. La final, când vine momentul să plătești, poți alege să folosești cardul tău de cumpărături și să plătești în rate, fără dobândă. Pe pagina unde vei introduce datele cardului, poți selecta numărul de rate dorit. 

Cu cardul de cumpărături BRD poți încheia polița RCA pana la 36 rate fără dobânda!

În cazul în care întâmpini probleme sau ai întrebări, echipa de suport BRD este mereu disponibilă pentru a te ajuta. Așadar, nu ezita să o contactezi dacă ai nevoie de asistență în procesul de încheiere a poliței RCA în rate prin intermediul platformei eMAG.

Avantaje încheiere polița rca în rate!

Există o mulțime de avantaje de a face polița RCA în rate fără dobândă cu cardul BRD. În primul rând, această opțiune vă permite să împărțiți plata poliței în rate lunare egale, ceea ce înseamnă că veți avea un buget mai flexibil și veți putea gestiona mai ușor cheltuielile. În plus, prin achitarea poliței RCA cu cardul BRD în rate fără dobândă, veți economisi bani pe termen lung și veți putea utiliza sumele economisite pentru alte cheltuieli.

Un alt beneficiu important al achitării poliței RCA cu cardul BRD în rate fără dobândă este că veți beneficia de avantajele cardului. De exemplu, veți primi puncte bonus pe care le puteți utiliza ulterior pentru a face alte cumpărături sau pentru a plăti alte facturi. De asemenea, cardul BRD vă oferă acces la o mulțime de reduceri și promoții exclusive la anumite magazine sau servicii, ceea ce înseamnă că veți putea să economisiți și mai mult. În plus, plata poliței RCA cu cardul BRD în rate fără dobândă este o opțiune mai convenabilă, care vă va ajuta să economisiți timp și să reduceți stresul asociat cu plata unei sume mari de bani într-un singur moment.