RCA în RATE Card Cumpărături BCR

Află cum poți încheia polița RCA în rate fără dobânda folosind cardul de cumparaturi emis de catre Banca Comerciala Romana.

RCA în RATE - card cumpărături BCR

Fie că deții un autovehicul sau ești în căutarea celui potrivit pentru tine, este crucial să ai asigurare RCA pentru a fi protejat în caz de evenimente neplăcute în trafic. În plus, dacă deții un card de cumpărături emis de BCR, poți să închei polița RCA în rate, fără dobândă, direct prin intermediul platformei eMAG.

Această opțiune facilitează procesul de încheiere a asigurării RCA și îți permite să îți administrezi mai eficient bugetul. Pe lângă avantajele de a plăti în rate fără dobândă, poți beneficia și de alte facilități oferite de cardul tău de cumpărături BCR, precum cashback și puncte de loialitate.

Cum închei polița rca în rate cu card BCR?

Pentru a încheia o asigurare RCA în rate, este foarte simplu. Apasă butonul de mai jos, care te va redirecționa direct către platforma eMAG. Acolo, introdu toate datele necesare pentru calculul poliței RCA. La final, când vine momentul să plătești, poți alege să folosești cardul tău de cumpărături și să plătești în rate, fără dobândă. Pe pagina unde vei introduce datele cardului, poți selecta numărul de rate dorit. 

Cu cardul de cumpărături BCR poți încheia polița RCA în 3, 6 sau 12 rate fără dobânda!

În cazul în care întâmpini probleme sau ai întrebări, echipa de suport BCR este mereu disponibilă pentru a te ajuta. Așadar, nu ezita să o contactezi dacă ai nevoie de asistență în procesul de încheiere a poliței RCA în rate prin intermediul platformei eMAG.

Avantaje încheiere polița rca în rate!

Indiferent dacă ești proprietar de mașină sau îți dorești una nouă, încheierea unei polițe RCA este esențială pentru a fi protejat în cazul unor evenimente neplăcute în trafic. Iar dacă vrei să îți gestionezi mai eficient bugetul, poți opta pentru încheierea poliței RCA în rate prin intermediul platformei eMAG.

Incheierea poliței RCA în rate prin intermediul platformei eMAG îți oferă o serie de avantaje și beneficii, precum împărțirea costului poliței în rate, fără costuri suplimentare. Acest serviciu este, de asemenea, extrem de simplu și rapid. Poți încheia polița direct de pe platforma eMAG, fără a completa formulare complicate sau a sta într-o coadă la o agenție de asigurări.

Pe lângă aceste avantaje, încheierea poliței RCA prin intermediul platformei eMAG îți oferă și posibilitatea de a beneficia de cashback și puncte de loialitate oferite de cardul tău de cumpărături. Astfel, îți poți economisi și mai mult și poți profita de toate beneficiile oferite de cardul tău.

Așadar, dacă vrei să îți gestionezi mai eficient bugetul și să fii protejat în trafic, încheierea poliței RCA în rate prin intermediul platformei eMAG este o opțiune simplă și avantajoasă.