RCA în RATE Card Cumpărături ING

Află cum poți încheia polița RCA în rate fără dobânda folosind cardul de cumparaturi emis de catre ING

RCA în RATE - card cumpărături ING

Într-o lume agitată precum cea în care trăim, siguranța ta în trafic este extrem de importantă, indiferent dacă deții deja un autovehicul sau încă îl cauți pe cel perfect pentru tine. Din acest motiv, este crucial să ai asigurare RCA pentru a fi protejat în caz de evenimente neplăcute pe drumurile publice.

Această opțiune simplifică procesul de încheiere a asigurării RCA și îți permite să îți gestionezi mai eficient bugetul. Pe lângă avantajele de a plăti în rate fără dobândă, poți beneficia și de alte facilități oferite de cardul tău de cumpărături ING Bank, cum ar fi accesul la o gamă largă de produse și servicii bancare, precum și oferte exclusive în parteneriat cu comercianții.

Cum închei polița rca în rate cu card ING?

Pentru a încheia o asigurare RCA în rate, este foarte simplu. Apasă butonul de mai jos, care te va redirecționa direct către platforma eMAG. Acolo, introdu toate datele necesare pentru calculul poliței RCA. La final, când vine momentul să plătești, poți alege să folosești cardul tău de cumpărături și să plătești în rate, fără dobândă. Pe pagina unde vei introduce datele cardului, poți selecta numărul de rate dorit. 

Cu cardul de cumpărături ING poți încheia polița RCA în 6 rate fără dobânda!

În cazul în care întâmpini probleme sau ai întrebări, echipa de suport ING este mereu disponibilă pentru a te ajuta. Așadar, nu ezita să o contactezi dacă ai nevoie de asistență în procesul de încheiere a poliței RCA în rate prin intermediul platformei eMAG.

Avantaje încheiere polița rca în rate!

Dacă îți dorești să îți gestionezi mai eficient bugetul și să asiguri mașina la un preț mai accesibil, încheierea unei polițe RCA în rate poate fi soluția potrivită pentru tine. Cu cardul ING, ai posibilitatea să beneficiezi de această opțiune, plătind în rate fără dobândă, direct prin intermediul platformei eMAG.

Prin alegerea de a încheia polița RCA în rate, îți poți planifica mai bine cheltuielile și poți economisi bani. În plus, cu cardul ING, ai și alte beneficii, cum ar fi cashback și puncte de loialitate, pe care le poți utiliza pentru a face alte achiziții sau pentru a economisi la viitoarele plăți.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de asistență în procesul de încheiere a poliței RCA în rate, echipa de suport a ING este întotdeauna la dispoziția ta pentru a te ajuta.