RCA în RATE Card Raiffeisen Bank

Află cum poți încheia polița RCA în rate fără dobânda folosind cardul de cumparaturi emis de catre Raiffeisen Bank.

RCA în RATE - card cumpărături Raiffeisen Bank

Indiferent dacă ești proprietar de mașină sau îți dorești una nouă, este important să ai asigurare RCA pentru a fi protejat în cazul unor evenimente neplăcute în trafic. Iar dacă ai un card de cumpărături emis de Raiffeisen Bank, ai posibilitatea să închei polița RCA în rate, fără dobândă, direct prin platforma eMAG.

Această opțiune simplifică procesul de încheiere a asigurării RCA și îți permite să îți gestionezi mai eficient bugetul. Pe lângă avantajele de a plăti în rate fără dobândă, poți accesa și alte beneficii pe care le oferă cardul tău de cumpărături Raiffeisen Bank, cum ar fi cashback și puncte de loialitate.

Cum închei polița rca în rate cu card Raiffeisen Bank?

Pentru a încheia o asigurare RCA în rate, este foarte simplu. Apasă butonul de mai jos, care te va redirecționa direct către platforma eMAG. Acolo, introdu toate datele necesare pentru calculul poliței RCA. La final, când vine momentul să plătești, poți alege să folosești cardul tău de cumpărături și să plătești în rate, fără dobândă. Pe pagina unde vei introduce datele cardului, poți selecta numărul de rate dorit. 

Cu cardul de cumpărături Raiffeisen Bank poți încheia polița RCA în 3, 6 sau 12 rate fără dobânda!

În cazul în care întâmpini probleme sau ai întrebări, echipa de suport Raiffeisen Bank este mereu disponibilă pentru a te ajuta. Așadar, nu ezita să ne contactezi dacă ai nevoie de asistență în procesul de încheiere a poliței RCA în rate prin intermediul platformei eMAG.

Avantaje încheiere polița rca în rate!

Încheierea poliței RCA în rate poate fi o opțiune convenabilă și avantajoasă pentru toți șoferii. Iar atunci când alegi să închei polița RCA în rate prin intermediul platformei eMAG, ai parte de o serie de avantaje.

Acest serviciu te ajută să îți pui ordine în cheltuielile lunare, prin împărțirea costului poliței RCA în rate, fără costuri suplimentare. În plus, prin intermediul platformei eMAG, încheierea poliței RCA în rate este extrem de simplă și rapidă, fără bătăi de cap.

Încheierea poliței RCA în rate prin intermediul platformei eMAG și a cardului de cumpărături Raiffeisen Bank este o opțiune convenabilă și avantajoasă pentru toți șoferii care doresc să își gestioneze mai bine bugetul. Așadar, alege această soluție simplă și rapidă pentru a te asigura că ești protejat în trafic și pentru a beneficia de toate avantajele oferite de parteneriatul Raiffeisen Bank și eMAG.