Se mai poate incheia asigurare auto in rate?

Fiind familiarizati, probabil, cu tarifele oferite de companiile de asigurari, este posibil ca multi dintre dumneavoastra sa va intrebati daca este sau nu o optiune disponibila sa incheiati o asigurare auto in rate.

Cum inchei polita rca in rate in 2023?

Aceasta este o intrebare cu raspunsuri multiple si depinde de circumstantele dumneavoastra. Daca sunteti posesorul unui card de cumparaturi, atunci optiunea de a achizitiona o polita RCA in rate este disponibila pentru dumneavoastra. Pe site-ul nostru, veti gasi toate detaliile privind posibilitatea de a plati cu cardul in rate.

Pe de alta parte, daca nu detineti un card de cumparaturi, este important sa stiti ca asiguratorii au eliminat optiunea de plata in 2 sau 4 rate. Aceasta decizie a fost luata ca urmare a comportamentului unor clienti care nu isi onorau obligatiile si nu achitau a doua rata. Astfel, acestia circulau cu polita RCA in masina, prezentand-o politiei rutiere la cerere, fara sa fie amendati, deoarece multi politsti nu verificau daca e valabila sau nu.

Daca sunteti titularul unui card de cumparaturi, puteti incheia o polita RCA in rate fara nicio dificultate. Procedura completa este detaliata pe site-ul nostru. Daca doriti sa aflati mai multe informatii cu privire la acest proces, va rugam sa dati clic pe butonul de mai jos.

rca ieftin in rate

Daca nu am card de cumparaturi cum iau polita rca mai ieftin?

Ei bine avem o optiune si la problema asta, ideea e ca de cand s-a liberalizat piata rca majoritatea brokerilor isi reduc din comisionul lor ca sa ofere polita rca ieftina. Fac acest lucru pentru a atrage clienti noi, stim si noi ca orice banut conteaza iar la preturile politelor rca de acum se simte orice procent.

Ca sa aflati mai multe informatii despre cum puteti sa incheiati polita rca ieftin va las un buton care va duce pe un site dedicat unde gasiti toate explicatile si cum o puteti incheia ieftin.

Se mai poate incheia asigurare auto in rate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *